Persoonlijk

Het einde…

Dit is het einde. Ik stop met bloggen.

Persoonlijk

Het begon zo goed…

Het begon zo goed en toen was daar corona. Het gevreesde tweede streepje bleef zichtbaar. En duidelijk ook!

Lichamelijke gezondheid

SSIB

De intake was niet heel bijzonder, het waren vooral heel veel vragen. Vragen die nog best moeilijk zijn om te beantwoorden, want wil je echt toegeven dat je moeite hebt om je veters te strikken door die stomme buik die in de weg zit. Wil je toegeven dat je wel erg snel buiten adem bent door gebrek aan conditie en het meesjouwen van de extra kilo’s? Nee! Natuurlijk niet. Voor dit soort dingen stak ik dan ook gewoon mijn kop in het zand.

fotografie

Wat is mijn niche?

Maar waar wil ik me dan in gaan specialiseren? Wat is mijn niche? Waar ligt mijn hart? Wil ik kiezen of moet ik kiezen? En wil ik echt beroepsmatig foto’s gaan maken of blijf ik het ‘erbij’ doen?

Persoonlijk

Old & new times

Ken je dat? Dat je iemand weer ziet na pak ‘m beet 20 jaar en dat het voelt alsof het gisteren was dat je elkaar voor het laatst gesproken hebt? Dat had ik vandaag.

fotografie

Hoe word ik fotograaf?

Ken je dat? Je weet wat je wilt, je weet alleen niet hoe. Daar zit ik dus nu. Ik weet niet hoe. Er komt zoveel bij kijken, zo ontzettend veel. Het komt je niet (altijd) aanwaaien.

Lichamelijke gezondheid

Obesitas

Na een paar weken in spanning afwachten, kreeg ik eindelijk bericht. Enthousiast open ik de mail om vervolgens te lezen dat…

Persoonlijk

Looking back

Alweer een jaar voorbij. Een jaar met (letterlijk) vallen en opstaan. Een jaar van diepe dalen, maar gelukkig ook hoogtepunten. Een jaar waarin we eindelijk Corona achter ons leken te laten, tot het tegendeel bleek. Het jaar wat we wederom eindigden in een lockdown. Dus geen visite met Sinterklaas, kerst en oud & nieuw. Waar… Lees verder Looking back

Persoonlijk

A christmas persco

's Middags (nog voor de zo belangrijke en met spoed ingelaste persco dus) is er iets gebeurd. Iets wat voor mij heel vanzelfsprekend is, blijkt voor een ander iets bijzonders.   En dan blijkt dat een klein gebaar heel groot kan zijn.

Persoonlijk

Needles and Soldiers

Hij heeft nog zeker 3x omgelegen (gelukkig voornamelijk buiten), waarvan ik hem 1x een flinke duw heb gegeven, omdat ik er helemaal klaar mee was.

Persoonlijk

Naalden

Niet enorm groot, maar ook niet extreem klein. Lekker tussenmaatje. Althans, dat leek hij te zijn tot hij in de woonkamer stond.

Persoonlijk

Badkamerperikelen

Het water kwam zelfs uit de stopcontacten in de keuken. Ik kon wel janken!

Persoonlijk

Nationale Beeballdag 2021

Maar toen.. mijn masterpiece! De groepsfoto.. Dat was nog een gedoetje..

Persoonlijk

Generatiekloof

De dag dat Jesse voor het eerst naar de basisschool ging, ging Danisha voor het eerst naar haar stageplek en was Rick net thuis van zijn vakantie à la zon, zuipen, ziekenhuis met vrienden.

Actualiteit

20 jaar

9-11 een dag die we willen vergeten, maar altijd zullen blijven herinneren.