Persoonlijk

Huishoudbeurs 2021

Ik zag het helemaal zitten om samen met Danisha ergens halverwege de dag op de vloer neer te ploffen en even lekker te lunchen.

De huishoudbeurs in de Amsterdam RAI, het (bijna) jaarlijkse dagje uit met Danisha. Bijna jaarlijks? Helaas wel. Vorig jaar konden jullie lezen dat ik er door mijn paniekaanvallen vorig jaar niet heen durfde te gaan en hoe erg ik daarvan baalde.

De afgelopen tijd ben ik hard met mezelf aan het werk geweest. Zo hard dat ik het wel zag zitten om dit jaar weer te struinen langs alle leuke tentjes en allerlei lekkers te proeven en leuke workshops te volgen. Ik zag het helemaal zitten om samen met Danisha ergens halverwege de dag op de vloer neer te ploffen en even lekker te lunchen. Op de vloer? Ja! Op de vloer! De stoeltjes, banken en andere dingen waar je op kunt zitten, zijn vaak al bezet, daarom op de vloer. Dat is ook helemaal niet erg. Alleen het opstaan wordt met het jaar een grotere uitdaging.

Dus februari 2021, kom maar op met je huishoudbeurs. Maar nee, door Corona werd er al besloten het te verschuiven naar mei. In de hoop dat ze dan met de juiste maatregelen de beurs doorgang konden laten vinden. Oké, het is en paar maandjes later, maar dan gaan we in mei! Geen probleem.

En daar kwam gisteren de e-mail. 2021 géén huishoudbeurs. Zoals het er nu voor staat met alle maatregelen en de onvoorspelbare vooruitzichten, hebben ze besloten de beurs dit jaar helemaal te laten vervallen.

Ik kan wel janken. En ik niet alleen, wat denk je van mijn boodschappenkarretje wat alleen voor de huishoudbeurs de schuur uit mag. Die zit inmiddels al 2 jaar opgesloten. Denk dat hij zich ook wel verheugd had op een dagje naar de RAI. Al was het alleen maar om even uit die bedompte schuur vandaan te zijn.

Zo loop je elk jaar te struinen over de huishoudbeurs en zo twee jaar achter elkaar niet. Helaas moet ik vanaf nu nog 365 nachtjes slapen voor ik me weer tussen duizenden andere enthousiastelingen in het gedruis kan storten. Het is nu eenmaal iets waar we mee moeten dealen. En als dit het ergste is, dan valt het wel mee toch? Nou ja, niet voor de ondernemers die er zouden staan. Die lopen natuurlijk omzet mis, omzet die ze goed kunnen gebruiken na het afgelopen jaar.

Ach, ik kan er over gaan zitten sikkeneuren, maar ik kan het ook positief bekijken.

  • De nieuwe beurs is al een stuk dichterbij dan de laatste waar ik ben geweest. We zijn dus al over de helft met aftellen.
  • Daarnaast houden we weer het geld in ons zak en kunnen we nog een jaartje langer sparen. Volgend jaar dubbel zoveel uitgeven? *PARTY*

De datum van de beurs staat alvast in mijn agenda en zodra er kaartjes gekocht kunnen worden ga ik dat doen. Ben ik de enige of gaan jullie ook?

Lieve groetjes Moniek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s