Persoonlijk

Changes

Veranderingen.. Nee, ik ben niet zo goed met veranderingen. Ze zorgen er meestal voor dat ik van slag raak. Behalve wanneer ik zelf voor de verandering zorg uiteraard. Zo ook bij deze!

Bye Monieksblog

Eigenlijk wilde ik het niet zeggen voor 00:00 vanavond. Het nieuwe jaar inluiden met een nieuwe naam en een nieuw uiterlijk. De tijd van afscheid nemen is aangebroken. Vanaf heden is monieksblog niet meer!

Hello new!

Maar niet getreurd! Het is juist goed nieuws. Monieksblog verdwijnt dan weliswaar uit de lucht, maar Monieksweb is geboren. Omdat ik niet meer alleen maar blogs post, maar er ook een portfolio voor mijn foto’s aan heb gehangen, klopte de naam niet meer.

Monieksblog vs Monieksweb

Wat dan het verschil is tussen de twee? Eigenlijk alleen de portfolio met mijn foto’s die erbij is gekomen. Zoals ik al eerder had gezegd wil ik in het komende jaar meer uit mijn blog halen en was ik op zoek naar een manier om daar mee te starten. Ik hoop dat dit met het toevoegen van mijn foto’s gelukt is.

Foto’s

Sinds een tijdje ben ik steeds meer gaan fotograferen, volg ik de ene na de andere cursus om me meer in de kunst van de fotografie te verdiepen. Zelf begin ik steeds enthousiaster te worden over het fotograferen. (Ik ga echt bijna nergens meer heen zonder mijn camera.) Maar ook word ik steeds blijer met het resultaat. En daar kunnen jullie nu dus ook van meegenieten.

Veranderingen

Oeps. Heb ik nu nog steeds niet verteld wat de precieze veranderingen zijn?
Behalve dan het portfolio –wat netjes onderverdeeld is in 6 categorieën– is er ook een contactpagina bijgekomen en heb ik mijn ‘Wie is Monique‘-pagina bijgewerkt. Daarnaast zijn ook de kleuren van de website aangepast.

Oudjaarsdag

Na een paar dagen mij volledig te hebben gericht op de veranderingen van de website (en er is echt veel veranderd) ga ik nu genieten van de rest van oudjaarsdag.

Voor iedereen een fijne jaarwisseling en een fantastisch 2021!

Lieve knuffel Moniek (voortaan te vinden via: http://www.monieksweb.com)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s