depressie

Gastblog

Naast de podcast die afgelopen week is opgenomen en waar jullie eerder deze week al over hebben kunnen lezen, is vandaag mijn gastblog online gekomen.

Op het moment dat ik de vraag om gastbloggers zag verschijnen, wist ik dat dit iets voor mij was. Op deze manier kan ik laten zien wat ik kan èn ik kan weer meer mensen bereiken om te laten zien dat depressiviteit echt een ziekte is.

En toch… vanaf het moment dat ik ‘send‘ klikte in mijn mailprogramma en mijn mail met daarin het blog dan toch echt verstuurd was naar Michelle, schoten bij mij de spanningen naar mijn strot. Is het wel goed genoeg? Is het niet te hard? Enz. enz. enz. Je kan het zo gek niet verzinnen of het schoot door mijn hoofd.

Gelukkig kreeg ik al snel een positieve reactie. Pfieuw! En toen was het woensdag en kreeg ik ineens een melding op insta dat ik genoemd was in een verhaal van pieceofmies. Schrik! Nu gaan mensen het echt lezen. Wat zullen ze er van vinden? Wat zullen ze er over denken? Gaat men het begrijpen?

Hieronder geef ik je een korte sneak preview van het blog.

Als iemand zegt dat hij/zij depressief is, wat is dan jouw reactie?

Iedereen is toch wel eens depri?!

Ja! Dat klopt! Iedereen is wel eens depri. Maar heb je enig idee wat het verschil is tussen een beetje depri zijn of depressief zijn?…

Jij? Depressief? Ik zie je alleen maar lachen!

Dat klopt. Ik wil namelijk niet dat jij mijn verdriet voelt….

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je het hele blog lezen? Hier kan je mijn gastblog vinden.

Lieve groetjes M0n13k

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s