depressie, Persoonlijk

Ziek

Nee nee, geen corona, gewoon lamlendig. Buikpijn, misselijk, hoofdpijn, je kent het wel.

Griepprik

Zaterdags had ik de griepprik gehaald. Ik weet nog dat ik met mezelf -toen ik de brief kreeg- had afgesproken eerst de voor- en nadelen op internet op te zoeken voor ik een beslissing zou nemen over het al dan niet halen van de griepprik. Uiteraard was het ineens zaterdag en moest ik op dat moment ineens beslissen of ik hem zou gaan halen. Om spijt voor te zijn, besloten toch maar die griepprik te halen. Met knikkende knieën daar naar toe gegaan. Gelukkig de allerliefste assistente daar en mocht ik in een stoel gaan zitten, terwijl ieder ander bleef staan en dus binnen een seconde weer weg was. Ik heb er 2 minuten gezeten. Valt nog mee toch? Opgelucht weer naar huis. I did it!

Ziek en Hersenschudding

Die hersenschudding is niet van mij. Die had Danisha overgehouden na een scooterongeluk eerder die week. En toen was daar de zondagnacht. Danisha ziek en ik ziek. Danisha door de hersenschudding en ik door……. Uhm… geen idee. Maar wel zo beroerd, dat ik bang was om te vallen. De dagen erna heb ik dan ook al mijn afspraken bij de sportschool geannuleerd en heb ik mijn dagen op bed en op de bank gesleten. Woensdag was ik even eruit om met de kleine man naar de speeltuin te gaan. Dat kon ik later bekopen met duizelingen en hoofdpijn. Maar het was wel even fijn, zeker omdat ik onderweg mijn lieve vriendinnetje tegenkwam die even gezellig meeging. Donderdag dus weer een dagje bij mijn beste vrienden bed en bang gebleven. Vrijdags ben ik pas weer eruit gegaan om naar therapie te gaan. Dat moet en zal doorgaan!

Sportschool of toch niet

Het weekend heb ik me ook lekker rustig gehouden (alsof ik het normaal zo lekker druk heb haha NOT!), zodat ik ’s maandags weer aan het werk kon. Zo gezegd, zo gedaan. Ook de afspraken voor de sportschool stonden alweer in de agenda. 4 welteverstaan. Maar op zondag begon ik al af te haken en heb ik de reservering voor maandag er uit gehaald en op maandag volgde de reservering voor dinsdag. Huppa weg ermee. Nee, sporten werd hem niet, maar elke keer dat ik een reservering eruit haalde voelde ik me schuldig naar mezelf. Ik weet namelijk dat het me veel goed doet om na het werk even flink aan de slag te gaan in de sportschool. Ik zeg dat ik me schuldig voel, maar eigenlijk ben ik gewoon boos. Boos omdat ik weer eens afhaak en zonder echte reden nog wel. Boos dat ik me er niet gewoon overheen zet en ga (al heb ik geen idee waar ik me overheen moet zetten.)

Ramen zemen

Dus dinsdag besloot ik ad hoc om dan maar alle ramen te gaan zemen. Dat was alweer een jaartje geleden (denk ik zomaar) dus mocht wel weer eens. Maar daar was ik al snel mee klaar. Hoewel snel! Na ruim een uur was ik pas 3 ramen verder en er helemaal klaar mee. Dus gooide ik de handdoek in de ring. Nou ja figuurlijk dan. Letterlijk gezien gooide ik de emmer leeg en borg de rest van de spullen op, om vervolgens te gaan zitten balen als een stekker dat ik weer zo makkelijk opgeef.

Zo gaat ie goed

Donderdag ben ik na het werk wel naar de sportschool geweest. Het is dat Jeff woensdagavond aangaf mee te gaan, anders had ik hem waarschijnlijk weer geannuleerd, maar wat was ik blij dat ik geweest was. Het voelde zo lekker. ’s Middags moest ik even langs de psych om de medicatie te bespreken. Dus ik daarheen, mondkapje op. Zit je daar te wachten, belt ze op. Blijkt de afspraak telefonisch te zijn. Dat waren ze even vergeten door te geven toen ik eerder die week belde. ARGH! Uiteindelijk daar een stukje gewandeld, terwijl ik haar aan de telefoon had. Dus nog eens wat extra beweging. Gaat lekker! En dan later die middag ook nog eens lopend boodschappen wezen doen. Het hield niet op die dag. Maar zo werkt het ook wel echt hoor. Als ik eenmaal goed begin, dan gaat het de rest van de dag ook goed. Maar doe ik niks, dan blijft dat de hele dag zo.

Een goed begin

Dat bleek vandaag ook maar weer. Vanmorgen om 9 uur stond ik al in de sportschool. Vervolgens bijna 1,5 uur lang lekker bezig geweest in de sportschool. Beetje arm, beetje boel benen en een kleine beetje buik, nog wat schouders en rug om af te sluiten met 10 minuten flink doorlopen op de loopband. Niet ontevreden al zeg ik het zelf.


Wat heeft jullie week gebracht? Ik zou het leuk vinden hierover te lezen in een reactie hieronder.

Lieve groetjes M0n13k

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s