Gezond worden, Persoonlijk

Bewaren of niet?

Wie wat bewaart, die heeft wat!

Dat kreeg ik vroeger vaak te horen. Zelf was ik niet zo van het bewaren. (Nog steeds niet echt) Een tijdje geleden was ik mijn kast aan het opruimen. Een grote ellende was dat. Vrijwel alle broeken die er in lagen waren te klein. Maar dan ook echt veel te klein.

Weg, weg, weg!

Op dat moment had ik ze het liefst weggegooid. Tot Jeff zag wat ik allemaal weg wou gooien. Hij zei: “Waarom? Waarom wil je dit allemaal weggooien? Je bent toch bezig om af te vallen?Ja, dat klopt! Maar even serieus, ik zit in maat 48! Hoe reeël is het dat ik ooit nog in maat 42 zal passen? Gevolgd door een flinke jankbui! Want ik wil wel, maar het lukt me gewoon niet. Er was bij mij geen vertrouwen dat het me zou gaan lukken. Doordat Jeff zei dat ik het beter nog even kon bewaren, heb ik ze niet weg gegooid, maar inderdaad bewaard.

Fit, cry, eat, repeat

Af en toe deed ik een poging mezelf in die broeken te wringen. Altijd eindigde dat in een huilbui, gevolgd door een (vr)eetbui, omdat ik ze met geen mogelijkheid over mijn bovenbenen kreeg. Zo moedeloos werd ik er van. En toch besloot ik ze elke keer weer netjes op te vouwen en in mijn kast terug te leggen.

Tot gisteren. Gisteren voelde ik me sterk genoeg om een nieuwe poging te wagen. En wat denk je? De broek die ik aan deed ging dicht! En het kostte geen eens moeite! Whaaaaaaaaa!

En……dicht!

Vanmorgen was ik bang dat de broek die ik gisteren aantrok misschien groot viel ofzo. Dus heb ik alle broeken maat 42 uit de kast getrokken en gepast. En ja hoor! Ook deze gingen met gemak dicht! Ongelooflijk! Eindelijk zie ik resultaat!

En een deze dagen ga ik wederom mijn kast opruimen, maar dan niet om de te kleine kleding er uit te halen. Nee! Dit keer gaan de grote maten eruit. Yes! Finally!

Bij deze een belofte…. die grote maten gaan ook niet meer terugkomen!

Lieve groetjes M0n13k!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s