Persoonlijk

44!

Mijn hemel, wat is het warm. Tijd voor een korte broek. Dus kastcheck!

De laatste keer dat ik mijn kast heb opgeruimd, heb ik een heleboel weggedaan. Veel was te groot, sommige dingen kunnen gewoon echt niet meer. Nu was het dus zoeken naar de korte broeken.

Natuurlijk kan ik wel van alles gaan bestellen of kopen, maar eerst eens kijken wat er in de kast ligt. 3 korte broeken gevonden, maar wel te klein. Dacht ik!

Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog geen goed beeld van mezelf heb en al snel denk dat het toch wel te klein zal zijn. Ook vind ik het vaak moeilijk om te geloven dat je echt goed kan zien dat ik ben afgevallen. Simpelweg om de eenvoudige reden dat ik het niet zie. Als ik in de spiegel kijk zie ik nog steeds die bijna 100 kilo staan en niet de 82,1 die het nu is.

Het eerste wat ik pak is een spijkerrokje. Als ik er naar kijk weet ik eigenlijk al dat het niet gaat passen, maar laat ik het toch maar proberen. Hij gaat over mijn benen, hij gaat over mijn billen (dit lukte mij begin dit jaar dus echt niet) en nu het allermooiste………hij ging dicht!!!! En zat niet eens strak. Direct alle korte broeken maat 44 gepakt. En ja hoor! Ze passen!

Weet je wat dat betekend? Dat ik in 4 maanden tijd een ruime 2 maten kleiner ben. Whihaaaa!

Van maat 48 wat nog maar net paste, naar een maat 44 die erg lekker zit! Ik ben blij, dat snap je!

Vol enthousiasme ben ik even een en ander gaan meten. Dit maakte alles nog veel leuker!

Sinds begin mei (dat is de eerste meting die ik heb gedaan) is mijn buikomvang met bijna 10cm afgenomen. En mijn taille met ong. 5cm. En ook de heupen zijn een kleine 6cm smaller.

Gelukkig heb ik nog genoeg kleding bewaard in de kleinere maten en hoef ik niet direct naar de winkels te racen. Scheelt ook weer in de portemonnee. Hoewel tegenwoordig alles via pin gaat🤔, dus in je portemonnee merk je het niet. Wel op je rekening. 🤪

Dikke knuffel M0n13k

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s