Persoonlijk

Op de radio

Vaak lezen jullie natuurlijk niet echt heel vrolijke berichten van mijn kant. Dan vandaag….

De afgelopen tijd wandel ik -vaak met Jeff- een rondje variërend van 2 tot 5 km. Het is maar net hoe mijn pet staat of eigenlijk is het meer hoe mijn benen aanvoelen. De laatste weken heel veel pijn in mijn benen gehad. Wordt nu weer wat beter, gelukkig!

Vanmorgen ging ik een stukje wandelen met Jesse. Die loopt een stuk minder snel dan Jeff. Op een goede dag loop ik 11’40” /km, Met Jesse was dat 23’44” /km. Maar de kleine man had het enorm naar zijn zin. En ik had mijn frisse neus. (Dat is ook de enige reden om naar buiten te gaan. Verder zijn we zo veel mogelijk thuis en in de tuin.)

Na een stukje schrijven in mijn bulllet journal en samen met Jesse wat tekenen aan tafel. Hier lees je: Nee Jesse, die stift is van mamma. Jij hebt je eigen kleurpotloden! “Nee mamma, Jesse wil heel!” (Wijst naar stift) Zucht! Gelukkig kwam grote broer Rick net thuis en wou hij direct mee naar boven. Dus kon mamma even lopend naar de winkels om een To Good To Go pakket op te halen bij de bakker. (Jammer wel dat die taart echt niet kan bij mijn nieuwe voedingspatroon)

Ow en dan hè….na het eten….. tsja, soms moet je even afwateren. En juist dan gaat je telefoon. Ik zie dat het een nummer uit Hilversum is. Maar hmmmm, daar ken ik toch niemand. Enigszins twijfelend neem ik dan toch maar op (let op! Ik zit nog op het toilet waar het enorm galmt), is het iemand van Radio Veronica. *SCHRIK!*

Eerste wat in me opkomt is…… ik moet van het toilet af. Zo voorzichtig en zachtjes mogelijk en zonder dat hij het doorheeft weet ik daar weg te gaan.

Wat blijkt? Ik had mijn lijstje voor de ‘Samen Sterk top 100’ ingestuurd. En daar belden ze me voor. Of ik zelf kon vertellen waarvoor ik voor een bepaald nummer had gekozen. Ik had dat aan hem verteld. Of ik het dan ook nog even wil inspreken, zodat ze het morgen kunnen uitzenden. Uhm…spannend! Maar is goed. Met een stem die 3 octaven hoger is van de zenuwen vertel ik het verhaal. En wat denk je? Het moest over. Ik had de verkeerde titel genoemd. Hoe dan? Lekker suf zeg! (Hij was al aan het zoeken op Google of het aan hem lag en ik wel de goeie titel zei. Nope. Was dom foutje van mij!)

Gelukkig ging het de tweede keer wat beter. En, zei hij, we kunnen altijd nog een beetje knippen hoor. Geen probleem!

Ik ben benieuwd wat er van overblijft…. Morgen (2-4-2020) tussen 14:30 en 15:00 kun je mij dus horen op de radio bij de ‘samen sterk top 100’.

Daarna met Jeff samen nog maar even een wandeling gemaakt in een flink tempo. Even de onrust die opkwam door het gesprek eruit lopen. Op een ‘iets’ sneller tempo dan de ochtendwandeling met Jesse.

Dikke knuffel M0n13k

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s