Persoonlijk

Mijn favorieten van 2019

Een aantal weken geleden had ik al een top 5 van de meest gelezen blogs van 2019 gemaakt. Toen heb ik jullie beloofd met mijn persoonlijke favorietenlijstje te komen van dit jaar. Bij deze! Het was nog best moeilijk om er slechts een paar te kiezen. Ik wil het jaar namelijk niet negatief afsluiten, dus vielen er al direct aardig wat af. 😉

Nieuw binnengekomen op nummer 6 (lekker makkelijk alles is nieuw binnengekomen dit jaar natuurlijk):

Huishoudbeurs 2019

In dit blog zeg ik vol overtuiging dat we er komend jaar (2020) weer heen gaan. Dat hoop ik dan ook oprecht, maar de tijd zal het leren. Ben natuurlijk al wel stiekem bezig met een ‘boodschappenlijstje’…

Op 5 hebben we dit jaar:

What a man! what a man!

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, gaat dit blog niet over een man, maar over de Cheetah Juba; in 2011 heb ik kennis mogen maken met deze ongelooflijk lieve spierbundel.

Helaas zijn we niet meer in de gelegenheid geweest om hem weer op te zoeken en is hij begin dit jaar overleden. Maar die lieve Juba, zal altijd in onze gedachte blijven.

Nummerrrrrrrrrr 4:

En dan komen de mosselen

Dit gaat niet alleen over de meest smerige mosselen die ik ooit gegeten heb (hierna overigens nog steeds geen mossel aangeraakt…), maar ook over het begin van mijn therapie. De eerste stap er heen. Wat was dat spannend zeg.

En op 3 noteren we:

New York:

Hoe jaloers je kan zijn als een ander zijn/haar droomreis gaat maken? Dat lees je hierin wel terug, denk ik zomaar. Tegelijkertijd is het een vergelijking tussen ‘toen’ en ‘nu’. Inmiddels zijn ze al lang en breed veilig thuis, na een geweldige ervaring. En wordt er nu gewerkt aan een foto-album. To keep the memories alive, zeg maar.

Na 3 volgt toch echt 2!

Heftige Chaos

Zoals de titel al doet vermoeden, gaat dit over de chaos in mijn hoofd die week. Maar ook over fietsen met een lekke band (niet handig!) Het NIET eten bij de McDonalds, spijbelen en lunchen in de zon. Ik zei toen, dat de chaos in mijn hoofd zal verdwijnen. Het begin is gemaakt. De chaos is nog niet weg, maar wordt wel steeds een heel klein beetje minder.

En dan blijft over…..de nummer 1!

Afgesloten

Zonder internet staat je wereld stil. Dat bleek wel toen we een weekend geen internet hadden. Rick appte al in lichtelijk paniek dat het lampje rood was. Maar eerlijk is eerlijk, toen bleek dat we het hele weekend zonder internet zouden zitten, sloeg dat bij mij toch ook wel in als een bom. Want je beseft je normaal niet hoe afhankelijk je eigenlijk van dat internet bent geworden in de loop der tijd.

Dit is dus mijn lijstje met mijn favoriete blogs van mijn hand.

Ik hoop dat jullie dit jaar met plezier hebben meegelezen en dat komend jaar ook zullen blijven doen.

Dikke knuffel M0n13k

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s