Persoonlijk

Vergeten

Kennelijk was het dinsdag de dag van het vergeten. Hoe suf kan ik zijn? Heel suf!

De dag begon zo goed. Ik werd uitgerust wakker. (Ja! Uitgerust! Dat is al heel lang niet gebeurd. Hierover later meer.) Op mijn dooie gemak alles kunnen doen, de kleine man werkte echt heel fijn mee. En zo kon ik precies op tijd de deur uit. Dat is wel eens anders!

Verkleden

En dan sta je bij het kinderdagverblijf en bedenk je je ineens dat hij vandaag verkleed mocht komen. Ze gaan carnaval vieren. Mijn hemel, van de week nog speciaal een carnavalspak gehaald voor hem. Met zijn maatje is er nog niet heel veel keus, dus het werd Bumba! Superleuk!

Nou ja, dat pakje ligt dus nog thuis! Helemaal vergeten. En dat terwijl ik het er zondag nog over heb gehad. Gelukkig is de kleine man nog te jong om het te begrijpen, maar ik vind het toch sneu voor hem. In ieder geval was hij niet de enige die niet verkleed was. Dat scheelt toch wel een beetje. Maar jammer blijft het wel.

Lunch

Nog zoiets. Vanmorgen lunch staan klaarmaken. Eitje gekookt, lunchtrommel gevuld met crackers en kaas. En ik wilde nog wat plakjes brie snijden om mee te nemen. Dat zou ik wel doen zodra de eieren waren afgekoeld. Inmiddels zit ik in de metro onderweg naar mijn werk en bedenk ik me dat ik mijn lunchtrommel en ook mijn eieren helemaal vergeten ben. Nu moet ik dus gaan bedenken wat ik dan ga eten vanmiddag. En natuurlijk ook wat voor tussendoortje ik ga nemen.

Gelukkig is er in het pand een prima kantine (bedrijfsrestaurant), waardoor ik niet hoefde te verhongeren. Noodles met kip. Zeker voor herhaling vatbaar. *dat was smullen*

En als tussendoortje kreeg ik van een van mijn lieve collegaatjes een gekookt eitje…. *smile*

What else?

Ondertussen vraag ik me af wat ik verder nog kan vergeten. Ik ben echt bang dat dit zo’n dag gaat worden. We gaan het zien!

Inmiddels is het donderdag en kan ik vertellen dat het verder vrij soepel is verlopen dinsdag.

Dikke knuffel M0n13k

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s