Persoonlijk

Valentijnsdag

Elk jaar rond 14 februari vraag ik me weer af: “Wat betekent valentijsdag voor mij?” En dat is echt niet van de laatste tijd. Dat is al jaaaaren. Al sinds de pubertijd. Je weet wel…die dag waarin elk jaar bij je vriendinnen de deurmat vol lag met kaartjes van (al dan niet) geheime aanbidders en jij kreeg er niet 1. Niet dat ik het hun niet gunde, maar gunde het mezelf net even meer. Oja, zielig ben ik niet! Toen wel, althans dat vond ik toen. Misschien is dit ook wel de reden dat ik er misschien meer waarde aan hecht dan ik eigenlijk zou moeten doen.

Commercieel

Ik roep al 100 jaar keihard dat ik het allemaal commerciële onzin vindt. Eigenlijk is dat ook zo. Waarom moet er een speciale dag in het jaar zijn, waarop je tegen iemand zegt dat je van hem/haar houdt? Waarom kan je niet op 9 juni zeggen dat diegene houdt. Of die geheime liefde een kaartje sturen. Heb je echt die ene speciale dag nodig? Of is die dag er eigenlijk om de winkels een boost te geven na een magere januari.

Secret Love

En dan.. Is valentijsdag er alleen om je geheime liefde te laten weten dat hij/zij leuk gevonden wordt? Of is deze dag er ook of juist voor stelletjes, zodat ze een dag extra aandacht aan elkaar besteden? Waarom maken we er niet een dag van waarop iedereen lief voor iedereen is? Een dag zonder ruzie, zonder oorlog, zonder gedoe! Wat zou dat een bijzondere valentijsdag zijn! En weet je wat het allermooiste is? Het kost je niets extra’s… (Sorry winkeliers)

Valentine @home

My love, my life, my valentines

Even voor de goede orde.. Natuurlijk vind ik het niet erg om van mijn lief een bloem of chocolaatje te krijgen (het is dan bijna vrijdag-cheatdag dus het kan). Ik zou wel gek zijn. Ook een leuk sieraad is altijd welkom, maar het maakt valentijsdag niet minder valentijnsdag als ik dat niet krijg.

Valentijnsdag hier in huis is vooral…….weinig valentijnsdag. De dag is als elke andere donderdag….Kleine man wegbrengen, werken (Rick school, de rest werken), naar huis, Jeff en Rick naar de honkbal, ik ga de kleine man halen, eten en naar bed. Echt veel tijd voor dat beetje extra is er dus niet eens. We zien elkaar nauwelijks. Gelukkig hebben wij afgelopen weekend even een avondje qualitytime gehad samen.

En jij?

Vier jij valentijnsdag?En hoe vier je het dan? Heb jij een geheime liefde die vanaf 14 februari niet meer geheim is?

Dikke knuffel M0n13k en ik wens je een hele mooie liefdevolle valentijn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s