Persoonlijk

Still so tired

Gisteren weer een ritje naar Gouda om de uitslag van het slaaponderzoek te krijgen. Eerlijk is eerlijk. Ik was behoorlijk zenuwachtig. Wat is er uit gekomen? Wat betekend het voor de toekomst als ik slaapapneu blijk te hebben. Krijg ik daar pillen voor? Of een masker wat ik ‘s nachts op moet hebben? Hoe ziet het er uit met zo’n masker? Oh my! Daar zag ik zeker tegen op.

Ontbijt

Ruim van te voren waren we in het ziekenhuis, tijd om nog even te ontbijten daar. Of toch niet? Damn! Dat is duur daar. In de meeste ziekenhuizen betaal je meer dan elders, maar even serieus……, bijna 3 euro voor een zacht broodje kaas? En niet eens heel lekkere kaas, maar van die smaakloze, slappe jonge kaas.

De uitslag

Precies op tijd werden we naar binnen geroepen. Weer een ander, maar heel vriendelijk, gezicht. Direct begon hij over het onderzoek (Duh! Logisch ook!). Uit het onderzoek is gebleken dat de kwaliteit van mijn slaap bijna perfect is. Geen enkele keer 3 minuten of langer wakker geweest. Ook geen tot extreem weinig ademstops gehad. Wel ben ik 3x overeind gaan zitten in mijn slaap. Maagzuur? Of toch de brandweer gehoord, maar dan onbewust? Geen idee! Misschien was de kleine man wat onrustig en reageerde ik daar op. Wat het ook was, ik sliep in ieder geval rechtop zittend gewoon door.

Opluchting

Geen slaapapneu dus! Yes! Opluchting! Maar wat is het dan wel? Tsja zegt de arts. Daar heb ik geen antwoord op. Maar we weten nu wel wat het niet is. De huisarts is de spil en heeft het overzicht, dus zij zal kijken wat de volgende stap zal zijn. En we mogen weer naar huis.

Weer een stapje verder. We kunnen weer wat afstrepen. En natuurlijk is dat erg fijn. Maar nog fijner zou het zijn als ik zou weten wat het wel is, en er op die manier wat aan gedaan zou kunnen worden.

Even klaar

Voor nu ben ik er even klaar mee. De afgelopen tijd zoveel ziekenhuis en dokters gezien. Nu even niet meer.

Woensdag

Gelukkig is het woensdag en hoef ik verder niks. En laat dat nou precies zijn waar mijn hoofd naar staat, naar helemaal niks! Ben toch een beetje ondersteboven van de uitslag. Natuurlijk ben ik blij dat het geen slaapapneu is. Maar wat is het dan wel? Ik moet dit echt weer even laten bezinken en besluit die middag wat leuks te gaan doen.

Dikke knuffel M0n13k

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s