Persoonlijk

De allerlaatste van 2018

Het is dan toch eindelijk zover. De laatste dag van 2018. Mijn terugblik op afgelopen jaar hebben jullie natuurlijk allang gelezen. Toch? Maar ik wil toch ook nog de meest gelezen blogs van afgelopen jaar met jullie delen.

Na een jaar afwezigheid (in 2017 heb ik niet heel veel geschreven.) Ben ik halverwege 2018 weer met enige regelmaat gaan schrijven. In eerste instantie wilde ik een top 3 maken, maar ik heb uiteindelijk besloten om alle blogs met 100+ weergaven te delen. Dat zijn er 5 geworden. 100+ weergaven, voor sommige zal het echt klinken als peanuts. Maar voor iemand die is begonnen te schrijven voor zichzelf, is het stiekem toch best een eer dat er meer dan 100 mensen mijn blogs lezen. Dank jullie wel daarvoor.

En dan nu de top 5! We tellen af!

Vijfde plaats

Kampioenen Euro Stars  sluiten de rij van blogs met 100+ weergaven. En dit is leuk. Dit blog is namelijk ook in het Thuishonk (clubblad) geplaatst. (Mag ik even trots zijn?) Dus feitelijk heeft deze veel meer lezers, maar die worden dan weer niet door WordPress geteld.

Vierde plaats

De vierde plaats is gereserveerd voor Angst met 114 weergaven. Nooit had ik verwacht dat dit zoveel zou losmaken. Zowel via Facebook als via Instagram (gebruikersnaam: Mniekie) heb ik heel veel reacties gekregen. Maar ook mensen die mij persoonlijk erop aanspraken. Bedankt voor alle reacties die ik hierop heb gehad. Dat heeft mij oprecht goed gedaan.

Derde plaats

Direct gevolgd door November 2017 met 136 weergaven. Deze post heeft mij een stapje verder geholpen in de verwerking van een bizarre gebeurtenis.

Tweede plaats

Op een mooie tweede plaats komt Survived met 145 weergaven. Survived gaat over de 18de verjaardag van Danisha. Een feest waar we met een goed gevoel op terug kijken.

Eerste plaats

Het blog met de meeste weergave is Verlof. Dit blog heb ik geschreven in 2017, maar in 2018 is het, met 260 weergaven, het meest gelezen blog geworden. Het gaat over mijn zwangerschapsverlof. De bedoeling was om juist in die tijd wat meer te gaan schrijven. Jullie op de hoogte te houden van het reilen en zeilen tijdens mijn verlof. En ik had natuurlijk tijd genoeg. Het is echter uitgedraaid op verlof nemen van alles.

Dikke knuffel van een heel dankbare M0n13k!

P.S. delen en volgen mag 😉 Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Jatoch? Niettan?

2019vuurwerk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s