Gezond worden

Afvallen… hoe gaat het? Week 1

Week 1

De eerste week is voorbij. En is het goed gegaan? Uhm. De ene dag beter dan de andere. Helaas was het na een goede dag, de volgende dag was het drama. En dan gaan ze op het werk ook nog eens een lekker ontbijtje klaar zetten. En worden er allemaal lekkere dingen uitgedeeld. En helaas! Nee zeggen lukt me nog steeds niet. Eerlijk? Ik vind eten gewoon te lekker.

Vooruitgang

Toch denk ik dat ik wel vooruitgang heb geboekt. En dan niet voor die paar goede dagen, maar door de afgelopen dag, waarop ik geleefd heb op een paar Cracottes met kaas. Meer dan dat kreeg ik niet weg. Zo ziek!

Ziek

Gisteravond ziek geworden. Balen! Want we zouden een weekendje weggaan met de familie. En nu lig ik ziek te zijn blech. Hou bijna niks binnen. En om er dan toch een positieve draai aan te geven…… Dat is dan wel weer goed voor de lijn. Always look on the bright side…..

Kort

Dit keer (doordat ik me niet zo lekker voel) een niet al te lang verhaal. Maar wilde jullie wel (zoals beloofd) op de hoogte brengen van afgelopen week.

Structuur

Komende week wil ik niet alleen gaan genieten van de feestdagen, maar ook weer structuur in mijn voeding en beweging gaan brengen. Hoewel ik bang ben dat dat te veel gevraagd is met de feestdagen in het vooruitzicht.

Dikke knuffel M0n13k

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s