Persoonlijk

Lekker begin…

Jaja Ik weet dat jullie een blog over afgelopen weekend verwachten en echt..het komt er aan! Ben er druk mee bezig! Maar voor nu. Heb je zin om te lachen? Blijf dan nog even hangen en lees verder.

Het is zo’n dag. Zo’n dag waarop ongeveer niets gaat zoals je wilt. Vanmorgen heel enthousiast de kleine man aangekleed, want er moeten boodschappen gehaald worden. Het is ontzettend lekker weer, dus ik besluit om lekker op de fiets te gaan. Oké, kleine man jas aan-check, zelf mijn jas aan – check, allebei schoenen aan – check, huissleutels en fietssleutel – check, boodschappentas – check. Daar gaan we. Met veel moeite de kleine man in het fietsstoeltje gehesen (meewerken had hij geen zin in) Sleutel uit mijn zak gevist – sleutel in het slot en wat denk je? Verkeerde sleutel. Gelukkig was D nog thuis en kon zij de goeie geven, zodat ik niet die kleine weer helemaal er uit hoefde te halen. Ook de sleutel waar D mee naar buiten kwam, bleek niet de goeie.

Dus de kleine man uit het stoeltje, terug naar binnen en laat de zoektocht maar beginnen. Na een paar minuten de sleutel gevonden en daar gaan we weer… Kleine man (die nog steeds niet mee werkt) in het stoeltje, fiets van het slot. Ja hoor. We gaan er van door. Met veel moeite (niet mijn handigste dag vandaag) kreeg ik het hek dicht.

Ik stap op de fiets en na een paar meter vind ik toch wel dat mijn fiets een beetje hobbelig rijdt. Ik kijk, kijk nog eens goed en BAAL! Ja BAAL met hoofdletters. Allebei mijn banden helemaal leeg. Terug naar huis. Gelukkig ging het hek makkelijker open dan dicht. Dit had natuurlijk helemaal niets te maken met mijn frustratie die afgereageerd werd op het hek. Kleine man uit het stoeltje gehesen (denk dat hij er helemaal niets meer van snapte) en terug naar binnen.

Door het huis heen aan de voorkant weer naar buiten, dan gaan we maar met de auto. Natuurlijk vergeet ik in alle hectiek de kinderwagen in de auto te gooien, met als gevolg dat ik de kleine man kon gaan dragen bij de winkels (en dat begint toch behoorlijk te wegen kan ik je vertellen). Natuurlijk heeft ie ook een lekker stuk gelopen, alleen leek er ineens een (denkbeeldige) muur om de speeltoestellen heen te staan, waar hij zelf niet doorheen kon breken. Brullen dat ie deed toen ik hem meenam. Gelukkig was hij snel weer rustig, nadat ik beloofd had dat hij na het boodschappen doen, nog even op de glijbaan mocht.

Finally… de supermarkt. Ik had even het idee dat ik er nooit meer ging komen. Snel de boodschappen halen, dan kunnen we weer naar huis. Vervolgens sta ik al 10 minuten te dralen omdat ik niet kan kiezen welke aardappelen we gaan eten vanavond. En geloof me! Dit is serieus. Zo’n dag is het dus. Ik ben allang blij dat ze niet ook 10 verschillende soorten bloemkolen hebben.

Nadat we 7 rondjes door de winkel hebben gelopen en ik eindelijk de boodschappen bij elkaar heb, bedenk ik me dat mijn betaalpas nog in mijn andere jas zit. Nee toch? Dit meen je niet? Ik zoek overal. Mijn jaszakken, broekzakken, de boodschappentas. Nergens mijn pas. Oh My Goodness! Oh My Goodness! Met het schaamrood op mijn kaken zeg ik tegen een van de kassières dat ik mijn pas vergeten ben. Gelukkig kan ik mijn boodschappen achterlaten en naar huis om mijn pas te halen. Daar ga we weer. In de auto, snel naar huis, snel naar binnen, pas halen en weer terug. Eindelijk kan ik dan de boodschappen betalen en WEER naar huis.

En dit was dan alleen nog maar het begin van de ochtend. Ik ben benieuwd wat de dag nog meer voor mij in petto heeft.

Dikke knuffel Frustie M0n13k! Die zich ineens bedenkt dat ik mijn belofte door alle hectiek niet ben nagekomen. De kleine man heeft de glijbaan niet meer gezien 😦

Het wordt dus eigenlijk een “Dikke knuffel van een Frustie M0n13k die zich ook nog eens schuldig voelt.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s