Persoonlijk

HNY

Zoals jullie vorige week hebben kunnen lezen (Cadeautje), mocht ik afgelopen weekend slapen in Hotel New York! Natuurlijk begrijp ik dat jullie enorm graag willen weten hoe het geweest is. Als ik het in 1 woord zou moeten beschrijven? Dan komt ‘betoverend’ het meest in de buurt.

Om 17 uur ben ik klaar met werken. Ik moest nog wel even wachten, aangezien D tot 17:30 moest werken. Ach, met een e-reader en een bak thee bij de Starbucks is dat echt geen straf.

IMG_2979

Voor ik het wist stond ze al voor mijn neus. Het weekend kon beginnen!

Uiteraard eerst snel de halve Albert Heijn leeg kopen om de avond door te komen. Snel door naar Lush om een Bath Bomb uit te kiezen. (zo vaak heb ik geen bad tot mijn beschikking) En doorrrrr de metro in en naar het hotel.. Zo’n zin in!

Rond 19:15 waren we dan eindelijk in het hotel en konden we eindelijk inchecken… Spannend!!! Omdat D bij de reservering had gezegd dat het voor mijn verjaardag was, werd ik nog heel vriendelijk gefeliciteerd door de receptionisten. Waarna ons verteld werd dat er een klein probleempje is met de verwarming in de kamer. Er werd wel verwarmd via de airco, maar die warmte haalt de badkamer dan weer net niet. Ze hadden wel een alternatief voor ons…

Samen met Hotelportier (piccolo) Nico gingen wij eerst op weg naar het alternatief. Even serieus… Dat alternatief WAUW!

Picture this: Hij doet de deur open, ik stap naar binnen, kijk de kamer rond om vervolgens mijn kin van de grond op te rapen. En bij D ging het precies zo.

IMG_2997
Leuk detail: Dit is de kamer waar Anouk haar album Hotel New York heeft opgenomen.

Wauw! Wauw! Wauw! Wat is deze kamer mooi. De twijfel slaat toe. Wij gingen echt voor de torenkamer, maar nu wist ik het even niet meer. Eerst maar even naar de torenkamer.

Nico maakt de deur open en ….. ja inderdaad. Ik kan weer mijn kin van de grond rapen. Die trappen. *schrik*

IMG_3003

Nadat we boven zijn aangekomen en we weer op adem waren, werd ons wederom de adem benomen. Maar nu niet door de trappen, maar het waanzinnige uitzicht.

IMG_3039
IMG_3005

Gelukkig viel het met de temperatuur heel erg mee en hadden D en ik genoeg aan één enkele blik. Dit was onze kamer. Daar was geen twijfel over mogelijk. D wilde heel graag veel en mooie foto’s maken voor haar insta. Dat gaat hier prima lukken.

Na een poosje genieten van de kamer en het uitzicht, besluiten we nog even een korte wandeling langs het water te maken. Om daarna met een cocktail op te warmen in de Basement.
IMG_3025
Na de cocktail zijn we lekker naar onze kamer gegaan. Genoten van het bad wat we tot onze beschikking hadden en natuurlijk van het uitzicht. Het bed was overigens helemaal dikke prima! Heerlijk geslapen. Al was het misschien wat kort. Ik had mijn wekker gezet om de zonsopkomst te kunnen kijken en de Aida te kunnen zien vertrekken.
IMG_3067
IMG_3056

De zaterdag was heerlijk ontspannen. Na het ontbijt (heel lekker, maar eigenlijk veel te veel) hebben we uitgecheckt en zijn we de stad ingedoken. Daarna naar de SS Rotterdam waar we van een High Tea gingen genieten. Met de Watertaxi heen en met de watertaxi terug.

IMG_3112

De High Tea was.. tsja oke.. De thee was superlekker. Het eten, daar moet je van houden. Helaas werd mijn glas jus d’orange omgegooid waarbij ik niet werd gemist. Ships happens. Maar de serveerster had er meer moeite mee en heeft ongeveer 3.000.000 keer haar excuses aangeboden. Ondanks de ambiance van de zaal, zullen wij daar niet meer zo snel naar toe gaan voor een High Tea. Terugkomst voor lunch of diner is zeker niet uitgesloten 😉 En van de zomer lekker hangen bij het zwembad.. dat kan natuurlijk ook nog altijd, want eerlijk is eerlijk…het is een prachtige omgeving om te vertoeven.

 

Al met al een weekend voor in de boeken! Thanks lieve D!

Dikke knuffel van een nog steeds nagenietende en uitermate dankbare M0n13k

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s