Persoonlijk

Cadeautje

🎶Hulzebosch hulzebosch erik hulzebosch Hé!🎶

Oh echt hè! Memories!

Juli 2014 kreeg ik een kaart voor mijn verjaardag van mijn zus met daarin de tekst dat ik geduld moest hebben, omdat het cadeautje voor mijn verjaardag wat later zou komen. Geen hint verder…. helemaal niks… dus maandenlang gewacht en toen was het 1 november 2014.

1 November 2014

Ja zal je zeggen, nou nou poehee, het is 1 november 2014! Nou en?!

Nou dat zal ik je vertellen. 1 november 2014 gingen mijn zusje en ik al vroeg op pad richting Heereveen. Heereveen? Jaja Heereveen. En we hadden een lol in de auto! Want na al die jaren kijken naar het schaatsen op tv, reden we nu richting Thialf! We gingen het dit keer live kijken. Hoe geweldig is dat? Heel geweldig! De sfeer, het dweilorkest, de mensen. Heerlijk! Oja en het schaatsen natuurlijk.

Na de wedstrijden het clubhuis ingedoken en daar Erik Hulzebosch gezien. Yeah! 🎶Hulzebosch, Hulzebosch, Erik Hulzebosch Hé!🎶 (en Sven Kramer (held!) en de gebroeders Mulder en en en en) Was echt een feestje daar.

Herinnering

Maar ik dwaal af. En niet zo zuinig ook. Doordat ik een herinnering hiervan zie op Facebook herinner ik me dat ik al eerder lang op een cadeautje heb moeten wachten. Nu ook weer. Maar wat voor cadeautje.

Cadeautje

Voor mijn verjaardag kreeg ik van dochterlief een kaart dat we op haar kosten een dagje sauna gingen doen. Toen ze mij hoorde praten over mijn wens eens te slapen in Hotel New York, heeft ze haar cadeau aangepast van het dagje sauna naar een nachtje Hotel New York. 😍

Hotel New York

En morgen is het zover. Na mijn werk gaan we naar Hotel New York. Ik heb er zo vreselijk veel zin in. En zaterdag?

Zaterdag gaan we voor een high tea naar de SS Rotterdam.

Hoe leuk gaat dit weekend worden dan?! Dat zullen jullie lezen zodra het achter de rug is.

Ga jij ook iets leuks doen dit weekend?

Dikke knuffel een overenthousiaste M0n13k

Een gedachte over “Cadeautje”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s