Persoonlijk

Inspiratieloos

Het blijft toch iets bijzonders dat bloggen.

Als je er teveel bij nadenkt, krijg je niets op papier.

Als je jezelf teveel druk op legt, krijg je niets op papier.

Soms heb ik het gevoel dat ik al veel te lang niets geplaatst heb. Dan ga ik er echt voor zitten om te schrijven. Soms ben ik dan echt een uur aan het schrijven en doe er vervolgens niets mee. Waarom? Omdat het niet goed genoeg is! (Nee! Ik ben niet perfectionistisch. *uche*)

Soms gebeurt er iets waar ik echt over wil schrijven, maar dan lukt het gewoon niet. Omdat ik het te graag wil? Geen idee!

Terwijl het ook zomaar kan gebeuren dan ik in de trein (of metro) zit onderweg naar of van het werk even snel iets aan het typen ben. Dit groeit dan in die korte tijd die ik heb uit tot een blog waar ik wel een tevreden over ben. En een die jullie dus uiteindelijk zullen lezen.

Ééntje waarin ik niet gemaakt leuk probeer te doen, maar gewoon leuk BEN! (As always😉)

De afgelopen dagen heb ik geprobeerd iets over het weer te schrijven en een blog over gelukkig zijn. Beide zijn beland in de digitale prullenbak. Nog niet definitief verwijderd, maar toch weg. Zeg maar…

En dan nu dus een blog over het feit dat het niet lukt om een blog te schrijven. Hoe raar is dat eigenlijk!

Dikke knuffel van een enigszins inspiratieloze M0n13k

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s