Persoonlijk

Kampioenen Euro Stars Aspiranten!!!!!!!

 

 

Jaja het is ze weer gelukt. Wederom zijn ze kampioen geworden. En niet zomaar kampioen.. ONGESLAGEN kampioen!

De helden! Jongens variërend in leeftijd van 12 tot 16 jaar die het toch maar weer presteren om kampioen te worden! En dat is niet de eerste keer..(Sorry deze mamma is echt ff rete-trots op haar zoon en zijn team!)

WhatsApp Image 2018-10-07 at 12.55.46(1)

 

Oké! Zaterdag! Al drie weken zijn we met een aantal moeder bezig om er voor te zorgen dat de laatste wedstrijddag een dag voor in de boeken gaat worden.

Medailles, bekers, taart, eten, versieringen, cadeautjes en ga zo maar door. En dan, na weken voorbereiden en nadenken, is het dan eindelijk D-Day.

10 uur op de vereniging. Helaas is het terrein dan nog niet open, dus spreken we om 11 uur af. De jongens komen rond 11:30, dus dan moeten we de dug-out al hebben versierd. Natuurlijk loopt dat niet goed. Ik schrik me rot van de klok thuis die aangeeft dat het al 10:50 is, waardoor ik niet om 11 uur al op de vereniging ben. Gelukkig is het ons gelukt om beide Dug-outs te versieren voor de demo wedstrijd begint.

Ik hoor je denken… Demo-wedstrijd? Het zou toch een kampioenswedstrijd worden? Dit vergt een klein stukje uitleg. We hebben 2 aspiranten teams. Beide teams werden die dag kampioen, maar de tegenstander van Aspiranten2 had zich eerder deze week al gewonnen gegeven, waardoor hun wedstrijd niet door ging. Gelukkig heeft de staf de demo-wedstrijd bedacht, waardoor het toch nog een hele dag honkbal werd.

Na de demo-wedstrijd hebben de jongens pannenkoeken gegeten in de kantine, om weer even energie op de doen voor DE wedstrijd van de dag tegen Schiedam.

WhatsApp Image 2018-10-07 at 13.17.36

De eerste anderhalve inning werd gespeeld door de jongens van Aspiranten 2. Zij werden daarna afgelost door de jongens van Aspiranten 1. En op die manier hebben alle jongens hun kampioenswedstrijd gespeeld.

Leuk detail: Tijdens het versieren, op het moment dat de jongens één voor één de dug-out in kwamen druppelen, heb ik B gevraagd iets voor mij te doen die dag….Wat dan? Sla die bal uit het veld vandaag! Mooie afsluiter van een seizoen waar hij reeds 5 ballen het veld uit heeft geslagen. Zoals ze dat noemen een Out-of-the-Parc-Homerun! De wedstrijd tegen Schiedam begint en ik moet dochterlief gaan halen van haar werk, zij wil toch ook wel graag de wedstrijd van haar broer zien. Helaas hebben we daardoor pas vanaf de tweede inning kunnen kijken. Zoonlief komt aan slag. Die geeft de bal een behoorlijke tik en… SHOOT! Recht in de handschoen van de tegenstander. BALEN! Ook zoonlief baalde behoorlijk.. Vlak daarvoor was B aan slag geweest en wat denk je? JA JA JA Hij flikt het. Hij slaat hem Hard, Hoog en Over het hek! And the people go wilddddd… De jongens overigens ook. En dan hoor je vanuit de dug-out roepen: “Alstjeblieft M0n13k!” Thanks B!

Na de wedstrijd hebben de jongens zich uitgeleefd met champagne. Mooie Teamfoto met de bekers gemaakt én kon ik even bijkomen. Even zitten, even niks. Op dat moment was ik al aan het einde van mijn latijn. Uiteraard nog gebleven bij de BBQWhatsApp Image 2018-10-07 at 13.49.29 en voor de taartWhatsApp Image 2018-10-07 at 13.26.27. Maar ik kon letterlijk niets meer. Kapot moe! Dat was ik. Ben dan ook niet al te laat naar huis gegaan, waar ik op de bank (omdat ik de kracht niet had om naar boven te gaan) AYNIL heb zitten kijken.. Heerlijk even geoorloofd janken!

Een paar weken geleden stuurde ik, na al een aantal weken samen met een andere moeder te hebben geroepen dat we echt iets moesten doen voor alle jongens, een appje de groep in. Op dat moment wist ik dat er heel veel bij mij zou komen, maar gelukkig zijn er een heleboel lieve mamma’s die heel veel uit handen hebben genomen. De boodschappen, de bardiensten, de taart en de versieringen, de cadeautjes, het lekkere eten. FANTASTISCH. Deze dag had niet zo geslaagd kunnen zijn zonder jullie allemaal. Dank jullie wel!

Wat mij is opgevallen zaterdag? Het zijn niet alleen de jongens die samen met de staf een team vormen….. Ook de ouders zijn een fantastisch team! Op naar een volgend fantastisch seizoen.

two-seasons-in-baseball

Maar nu eerst een winterslaap winterstop!

winterslaap loesje

Dikke slaperige knuffel van een dankbare en trotse M0n13k

Een gedachte over “Kampioenen Euro Stars Aspiranten!!!!!!!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s