Actualiteit, Persoonlijk

Drama!

Uit respect voor de nabestaanden wilde ik dit niet plaatsen voor het perfect was. Maar hoe? Hoe kan een blog over zoiets vreselijk perfect zijn? Dat gaat niet, daarom heb ik besloten het online te zetten zoals het is. Zonder foto’s, zonder plaatjes, zonder wat voor opschmuck dan ook. Gewoon zoals het is. 

20-09-2018

Verdwenen voor het leven
Maar niet voor altijd

Verdwenen uit dit leven
Maar niet uit het hart

Shocked
Heartbroken
Devastated

Gebroken
Kapot
Verdrietig

Triste
Traurig
Hartseer

In welke taal ik het ook probeer, ik heb hier geen woorden voor. Geen enkel woord geeft weer wat ik hierbij voel.

Het eerste wat ik me afvroeg is: Hoe leg je dit aan de ouders uit? Hoe? Hoe immens groot is hun verdriet? Hoe zwaar de last die de leidster de rest van haar leven op haar schouders zal meedragen? Hoe vreselijk de beelden die de machinist elke nacht in zijn dromen zal zien? Zoveel leed in slechts een fractie van een seconde! Hoe groot was de angst toen ze besefte wat er gebeurde?

Weet je? Heel eerlijk? Ik wil huilen om wat er gebeurd is. Ik wil huilen van het verdriet wat ik voel om het verlies van deze jonge leventjes, om het leed van de betrokkenen. Het lukt niet! Hoe vreemd dit ook zal klinken voor mensen die mij echt kennen. Het lukt me niet om te huilen. Stom hè? Heel Nederland huilt en mij lukt het niet. Hoe is dit mogelijk? Snap er echt niets van!

 

Dikke knuffel M0n13k 😦

Een gedachte over “Drama!”

 1. Mooi geschreven……het is echt vreselijk wat er gebeurd is.
  Ik denk dat je je hiervoor gewoon afsluit, ik heb ook niet gehuild ook al is dit een verschrikkelijke gebeurtenis.
  Je kan niet al het leed van de hele wereld op je nemen lieve Monique.
  Je hebt genoeg aan jezelf en je eigen zorgen en dat betekent niet dat dit je niet raakt.
  Je moet toch verder en genieten van je eigen kinderen die gelukkig nog bij je zijn.
  Het leven is nu eenmaal niet eerlijk.
  Hou je taai lieverd, dikke kus xxx

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s