Persoonlijk

Reünie

Het is weer zo ver. De reunie van de middelbare school komt er aan. Zo leuk! Al 650 deelnemers. Dus je komt altijd wel iemand tegen die je herkent. Maar wat nou als je dat niet wilt?

Even eerlijk. Zo leuk was die middelbare schooltijd niet. Het eerste jaar, het brugjaar, het jaar waarin je gevormd wordt. Dat jaar was hel! Echt letterlijk hel op aarde. Ik hoorde er niet bij, was het echte buitenbeentje van de klas. Zo jammer. De eerste dag ging ik vol goede moed er naar toe. Op mijn (iets te grote) fiets met mijn veel te grote schooltas, je weet wel zo’n leren schooltas die niet te tillen was door de hoeveelheid boeken die er in zat. Op het moment dat ik het schoolplein op kwam fietsen……… nou ja, je snapt het verder wel denk ik.

Het is echt niet zo dat mijn hele schooltijd verschrikkelijk was. Vanaf het tweede jaar kreeg ik gelukkig wat vriendinnen. Maar van alle klasgenoten heb ik er nog met 1 contact. En dan alleen via facebook en twitter. Het is een dierbaar contact. Maar soms word ik toch wat jaloers op mensen die vriend(inn)en hebben, die ze nog van vroeger kennen. Dat heb ik niet.

Lang heb ik gedaan alsof. Maar nu ben ik er klaar mee. Ik ga niet naar de reunie. Puur vanwege het feit dat ik de mensen die ik zou kunnen herkennen, niet wil herkennen.

Zo dit was een kijkje in mijn gedachtes die ik niet zo snel laat zie.

Dikke knuffel M0n13k, die vastbesloten is om niet naar de reunie te gaan

Let the past be the past and the future? We’ll see…..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s