Persoonlijk

Soms zit het mee…

en soms zit het tegen…

Soms lijkt het of het vaker tegen zit, dan het mee zit.

figuur_kassa

Ga je boodschappen doen, of het nu ochtend, middag of avond is….. je komt bij de kassa en er blijken 3 kassa’s open te zijn. Oeh! Dat is lekker, dan ben je snel weer buiten. Uiteraard kies je de kassa met de kortste rij, wat later de langste blijkt te zijn, omdat de kassarol op is. Oh, oeps vergeten te wegen, ik loop wel even snel terug. De dame voor je betaald met al haar kleingeld. Fijn hoor, iemand die 21,80 afrekent met al haar kleingeld, dat gaat wel even duren. Tot overmaat van ramp laat ze het natuurlijk ook nog eens vallen, en moet ze bijna helemaal overnieuw beginnen.

De lange rijen? Ach, de mensen die daar achteraan stonden op het moment dat ik bij de korte rij aansloot, zitten al aan hun volgende maaltijd.

wc

En wat denk je dan bij de toiletten… Ik kies ALTIJD de verkeerde! Altijd heb ik diegene die stinkt. En als ik er dan (half misselijk) uit kom, denkt men dat ik die lucht heb veroorzaakt. Althans ik denk dan dat zij denken dat ik die lucht heb veroorzaakt.

Nog zo één. wachtkamer-huisartsen-praktijk-elim-01_x1080Een afspraak bij de huisarts. Lekker vroeg, wachtkamer is nog leeg dus snel aan de beurt. Of toch niet? Na een half uur hoor je van de uiterst hulpvaardige assistente dat de huisarts naar een spoedgeval is. Het kan nog wel even duren.

Tsja, soms zit het mee, soms zit het tegen.

Het klinkt zo wel heel treurig. Er zitten ook echt wel dingen mee hoor.
Ik heb bijvoorbeeld vrijwel nooit een file als ik naar mijn werk ga. En op de terugweg vier ik elke dag weer carnaval. De enige polonaise waar ik vrijwillig in ga staan.

loesje file

 

Knuff M0n13k

(vraagje: zit het bij jou vaker mee of tegen?)
(Biecht: Gelukkig is dit niet een standaard dag! Het is niet half zo erg als het lijkt. Alles is lichtelijk overdreven, alleen dat bij de huisarts is jaren geleden echt gebeurd 😉 Oja en de polonaise elke dag terug naar huis, die is ook echt)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s