Persoonlijk

Hobby’s

Hobby’s

Als ik ergens niet zo goed in ben, dan is het in het houden van een hobby. Bij elke hobby die ik ooit ben begonnen, ging ik er voor 300% tegen aan. Alles wat er voor te koop was, dat kwam in huis. Want… Hé, dat heb je nodig.

 

Borduren…oh, zulke mooie projectjes ben ik begonnen. Hoeveel ik er heb afgemaakt? Zelf bedoel je? Geen één!

3d kaarten maken

blog03

Ooit in oktober begonnen. De halve Pipoos leeg gekocht met allerlei toebehoren. Wel geteld 4 weken lang elke avond kaarten zitten maken. Oké, de hele familie heeft dat jaar een zelfgemaakte kaart ontvangen. (waarschijnlijk zag je de afdrukken van het bloed, het zweet en de tranen die het me gekost heeft)

blog04

Simmen! Wat? Simmen! Je weet wel Sims 1 (met 700 uitbreidingen) Sims 2 met iets minder uitbreidingen en Sims 3 met nog iets minder uitbreidingen en natuurlijk niet te vergeten Sims 4. Dit heb ik wel iets langer volgehouden. Soms met langere periodes, maar wel een aantal jaar (ahum 15 jaar ofzo) gedaan.

Oja, ik ben ook nog eens begonnen met breien. Dat heb ik (nadat ik van alles had gekocht) ongeveer een avond volgehouden. Toen heb ik alles in een hoek gegooid en er niet meer naar omgekeken.

Echte post is veel leuker

blog05

Vorig jaar heb ik me vol gestort op het versturen van echte kaarten, leuk aangekleed, hier en daar een zelfgemaakte kaart er tussen. Na de geboorte van de kleine en mijn zwangerschapsverlof werd mij al snel duidelijk dat ik dit niet meer er bij kon hebben helaas.

Skaten, ook zoiets. Mooie nieuwe skates gekocht. En natuurlijk wel ‘the real thing’ Tsja, die staan eigenlijk nog steeds mooi en nieuw te zijn. Mijn wielen zijn zelfs nog steeds mooi roze.

En dan vergeten we even alle hobby’s die ik tijdens de verschillende bezoeken aan de Huishoudbeurs heb ontdekt. Gelukkig staat de Huishoudbeurs er om bekend dat je veel dingen koopt waar je niets mee doet. 😉( en daar ben ik, volgens sommige, best goed in)

Website

blog07

Het maken van een website door zelf aan de slag te gaan met PHP (ofzo). Keihard mijn best gedaan om me er in te verdiepen. Vervolgens een domein gekocht en gaan met die banaan. Maar ook dit was van korte duur. Wel erg leuk, dat dan weer wel!

En dit is maar een greep uit de vele voorbeelden die er zijn. Kleuren (voor volwassenen), puzzelen (sudoku, woordzoeker, kruiswoord, cryptogrammen en Zweedse puzzels), lezen (maar dat doe ik nog steeds graag en veel), gedichten schrijven (alleen als ik inspiratie heb) en ga zo maar door.

Als ik dit zo lees bij een ander zou ik denken dat het iemand is die snel opgeeft. Maar dat is zeker niet zo. Ja, ik gooi soms de handdoek net even te snel in de ring. Maar net zo vaak pak ik hem snel weer op om toch af te maken waar ik aan begonnen ben. Alleen met hobby’s lukt dat me niet zo goed. Hoewel het bloggen mij goed af gaat. Dat vind ik al bijna 2,5 jaar heel erg leuk en doe het met veel plezier.blog01

 

En morgen stort ik me, samen met dochterlief, in een nieuw hobby-avontuur. Bullet Journaling. Uiteraard al wat dingen besteld, helaas het Bullet Journal zelf vergeten, die ga ik morgen halen en dan ga ik er eens voor zitten.

Aangezien ik graag rust in mijn hoofd wil. Het is nu zo’n chaos. 100.000 lijstjes, maar niet bij elkaar. Op mijn pc, in mijn tas, in mijn agenda, in allerlei notitieboekjes. En de meeste…juist…in de papierbak.

Dat laatste wil ik vooral gaan voorkomen. Alle lijstjes netjes bij elkaar in een BuJo. Het lijstje met wat er in moet heb ik al gemaakt, dat zwerft ergens in mijn tas rond. Als ik nu toch die BuJo al had gehad..

 

Sounds chaotic? Welcome in my head!

 

I sometimes give up, but I definitely am NOT a quitter!

blog06

 

Knuffel M0n13k

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s