Gezond worden

Terug van weggeweest

Moe

Het is alweer even geleden dat ik van me heb laten horen. Niet omdat ik niet wou, maar ik had/heb de energie niet om ’s avonds na mijn werk nog achter de laptop te kruipen. En dat ik al een tijdje zo. Zelfs op mijn vrije dag bleef ik weg bij de laptop. Het ging gewoon niet. Daarnaast nog de vraag waar ik dan over moet schrijven. Ik bedoel… Het is toch begonnen met mijn strijd tegen de kilo’s en die ligt momenteel echt ff stil.

Leuke dingen

En het nieuws. Tsja, daar kunnen we over bezig blijven. Het is allemaal verschrikkelijk, hou me ten goede, maar het blijft terug keren, Parijs, Brussel, Antwerpen (verijdeld), London en nu weer in Dortmund op de spelersbus. En ja ik kan er elke keer een blog aan wijden. No problem, maar langzaam maar zeker ben ik bang dat ik het dan te veel aandacht geef.

Ik wil me op andere dingen focussen, leuke dingen. Niet alleen maar met al die ellende bezig zijn. En ik moet zeggen…. Dat lukt aardig. Oké, het feit dat ik elk uur zo’n beetje alle nieuwssites langsloop even daargelaten. Laten we maar zeggen, dat ik daar ook zoek naar leuk nieuws. Nog niet gevonden overigens. Zelfs niet op de roddelpagina’s van de diverse kranten. Zelfs daar is het ellende.

Dus ga ik mijn eigen leuke nieuws maar brengen, wat me direct ook brengt op een nieuw topic hier.
De ‘strijd tegen de kilo’s‘ ligt stil. Het nieuws laat ik even voor wat het is. Daarentegen denk ik dat ik een heel nieuw iets heb om over te kunnen schrijven. Iets leuks! Ik ben namelijk….

ZWANGER

zwanger1

24 weken en 4 dagen alweer. Dit verklaart misschien ook wel direct mijn gebrek aan energie. Ik werk 4 dagen in de week (met een vast contract ook nog sinds februari, jaja het wordt steeds leuker). Hier heb ik het enorm naar mijn zin. De 2 puberkinderen die ik al rond heb lopen zorgen voor de nodige roering in huis, waar ik enorm van geniet (oké de echte puberdingen zijn wat minder om van te genieten. Maar dat hoort erbij) En dan natuurlijk het honkbal van zoonlief die we al 3x per week hadden, waar nu ook nog het softbal van dochterlief bij is gekomen 3x in de week. Ja, een druk, maar gezellig huishouden dus. En dan nu…… Benjamin op komst. (Nee dat is niet de naam, maar vind het erg leuk klinken).

Met alle drukte in huis is de zwangerschap soms wel zwaar. Maar over het algemeen is het heel goed te doen. Ik voel me top! 3 maanden ziek zwak en misselijk geweest.

felicitatiekaart-zwanger-grappig

Daarnaast heb ik het een aantal maanden best moeilijk gehad met het feit dat ik dikker werd. Je kan het stom vinden……PRIMA!
Persoonlijk denk ik dat het te begrijpen is, als je net zo bezig bent geweest met afvallen. En niet alleen bezig geweest, maar ook resultaat boekte ermee.

kalender-3

29 juli is D-day. Nog 16 weken te gaan. Waarvan ik nog 10 weken moet werken. Daarna 16 weken verlof. 6 weken voor en 10 weken na. Voor iemand die niet van stilzitten houdt, wordt het echt afzien ben ik bang. Maar misschien valt het wel mee.

Komend weekend gaan we eindelijk beginnen aan het kamertje, wat de kinderkamer moet gaan worden.

Ik ga jullie via deze weg allemaal op de hoogte houden. De komende dagen zal ik ook wat oudere blogs over de beginperiode plaatsen.

Veel liefs M0n13k!

2 gedachten over “Terug van weggeweest”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s