Gezond worden

Voortgang deel 10

Doet ie ’t of doet ie ’t niet

Hij doet ‘t. De weegschaal werkt weer.
Dus we kunnen weer vooruitgang zien. In kilo’s dus.

Weekend!

Afgelopen week was een druk en hectisch weekje, daardoor ook slecht gegeten.
Op zaterdag een flink stuk gewandeld door Rotterdam. Fotocamera (waar ik niks van begrijp) erbij. Wel zo handig aangezien het een fotowandeling was. Toch nog best aardige plaatjes geschoten, al zeg ik het zelf. (zie slideshow hieronder)

Deze diashow vereist JavaScript.

Maandag was de enige echt normale dag van de week.

Doordeweekse polonaise
20-03-02

Dinsdag moest ik tot 17uur werken en om 18uur bij de honkbal zijn voor de training van zoonlief. Die ik ook nog even thuis moest ophalen.
Raad je het al?

Niet gered inderdaad.
Normaal is het al dat ik het laatste stuk in polonaise rij, maar kennelijk was heel zuid-holland in feeststemming en begonnen ze de polonaise al op de snelweg, om deze op de N-weg gewoon voort te zetten.
Heel gezellig allemaal en ik ben ook echt wel in voor een feestje op zijn tijd, maar deze kwam mij even helemaal niet uit.
Zoonlief opgehaald en huppatee naar de training.
20-03-03
Om 17:55 moet hij hier aanwezig zijn, door de file werd dit echter 18:00. Is maar 5 minuutjes, maar toch. Ik kom liever te vroeg dan te laat. Dus dikke stress. Tijdens de training snel wat boodschappen gehaald, waarna ik zoonlief weer ben gaan ophalen. Hierdoor dus (te) laat en makkelijk (staat gelijk aan: Niet caloriearm) gegeten. Wel lekker overigens.

Lekker lopen

Woensdag ging dat ook wel weer. Wel een hoop heen en weer gerace. Tandarts met de 1, honkbalspullen kopen met de ander. Thuisgekomen met nummer 1 de fiets opgehaald bij de tandarts. LOPEND! Jaja, jullie lezen het goed. Ik heb de auto laten staan en we zijn samen gaan lopen om haar fiets op te halen. Het is geen grote afstand, maar wel even lekker.

SEH vs goed eten
20-03-01

Donderdag was goed van start gegaan. Boodschappen gehaald om zelf nasi goreng te maken. Met dochterlief naar de ortho (noemden wij dat vroeger niet de beugelboer?) gegaan. Eenmaal weer thuis een begin gemaakt aan de nasi tot ik hoorde dat vriendlief van de huisarts toch even naar de SEH moest (Let op het woord: EVEN!).
Als een speer ook naar de SEH gegaan. Hier gingen wij uiteindelijk úúúúúren later pas weer weg.
Hierdoor na het ontbijt helemaal niks meer gegeten. En daar even een broodje halen, zit er met mijn tarweallergie helaas ook niet in.
Dus ook die dag weer niet goed gegeten. En dit ga je merken. Zowel in energie als in gewicht.
Je zou denken dat een dag niet veel eten goed is voor gewichtsverlies. Maar alles wat ik at werd natuurlijk opgeslagen.
Je lichaam bereid zich op die manier voor op weer een dag, waarop het weinig energie zal binnen krijgen.

Zo moe

Na vrijdag ben ik zelf even ingestort. Volledig gebroken. Moe en lusteloos, wat tot gevolg heeft gehad dat ik dit weekend niet tot nauwelijks bewogen heb en veel geslapen heb. Wel een paar uur in de buitenlucht doorgebracht tijdens de eerste (oefen)wedstrijd van het nieuwe seizoen (verbrand je dan ook niet genoeg calorieën?)

Onderste helft

Al met al woog ik afgelopen vrijdagochtend 85,9 kilo.
We naderen de onderste helft van de 80-90 en dat voelt best lekker.

Bewegen

Aangezien ik de afgelopen week heb geprobeerd om (waar het lukte) wat meer te bewegen, ook zonder naar de sportschool te gaan, en me dat prima beviel, wil ik daar deze week mee door gaan.

Straks dus nog maar even een stuk(je) lopen. Om weer een beetje beweging in de benen te krijgen en de rusteloosheid uit mijn lijf. Misschien neem ik zelfs wel een camera mee. Dat was vorige week ook heel leuk.

Nu hopen op een betere week dan de afgelopen week.
Ik ga er in ieder geval voor.

Knuff m0n13k

93,5 06-01-2016
89,9 15-01-2016
89,6 25-01-2016
88,7 29-01-2016
87,9 04-02-2016
87,6 12-02-2016
87.4 20-02-2016
87,0  26-02-2016
86,7 04-03-2016

??,?? 11-03-2016
85,9 18-03-2016

Een gedachte over “Voortgang deel 10”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s