Persoonlijk

Gezelschap in de auto

Elke werkdag, dat is 5 dagen per week zit ik in de ochtend een half uur in de auto.
Hierbij wil ik graag wat gezelschap. Voorheen was dat altijd Rick, van “Rick in de morgen” op Veronica. Sinds hij gestopt is, ben ik op zoek naar een goede vervanger. Tim (ook radio10) was het net niet. Sorry Tim.

 

Mattie & Wietze

M&W
Mattie en Wietze
Mattie & Wietze van Qmusic? Ja!, dat blijken waardige vervangers van Rick te zijn.

Nu zit ik dus elke dag een half uur met Mattie & Wietze in de auto. Mattie & Wietze, de Nick & Simon van de radio.

Justin Bieber

Vanmorgen reed ik zoals elke dag naar mijn werk in gezelschap van Mattie en Wietse. Heel gezellig.
Tot dat ene moment. Dat moment waarop Mattie (of Wietse) de aankondiging doet.
Straks komt “Repeat of niet” (leuk concept trouwens, waar ik niet op kan reageren omdat ik achter het stuur zit, maar vanochtend een Dikke, hele dikke REPEAT!) maar nu eerst Justin Bieber. Sorry!

“Wel tof, dat er direct excuses worden aangeboden.”, dacht ik nog. Later bleek dat dit dus duidelijk niet het geval was. Het nummer heet gewoon “Sorry”.
Beetje jammer!
Ik bedoel, met een tienerdochter in huis, heb ik heus wel mijn dosis Justin Bieber gehad én ben ik er enigszins immuun voor geworden. Maar niet…. Lees je het.. NIET vóór half 8 ’s ochtends.

Dit was een afspraak die ik met dochterlief had. Justin Bieber mag, maar niet in de ochtend en liefst alleen met een koptelefoon op. Kan ik die afspraak ook met Mattie & Wietze maken? Jullie moeng hem draaien, maar niet in de ochtend. Kunnen we dit afspreken? Of dan op zijn minst, ik begrijp namelijk best dat ik niet de enige luisteraar ben en dat er best een paar aanhangers van Bieber (of Beliebers zoals ze heten) onder de luisteraars zijn, niet voor 8 uur!? Zou dit mogelijk zijn? Ah, toe?!?!

Ik ben iemand die vrijwel alle stijlen van de muziek wel kan waarderen. De 1 meer dan de ander, dat dan weer wel. Maar Justin Bieber is (zelfs voor mij) 1 brug te ver.

Ik kan me zo voorstellen dat er tienermeisjes zijn, zoals dochterlief, die denken: “Zeik niet zo met je anti-Justin-Bieber-gezeik.” Weet je?, jullie hebben gelijk.
Ik zal er verder geen woorden aan hem vuil maken. 😉

M&W de N&S van de radio

Even terug komen op Mattie & Wietze. Ik noemde ze al eerder de Nick & Simon van de radio. Waarom?
Hoeveel mensen weten nooit precies wie Nick is en wie Simon is?

N&S
Nick en Simon
(Ik wel hoor. Die ene is Nick, de ander is Simon)
Ik heb dat dus ook met Mattie &Wietze. Als ik ze op de radio hoor (5 dagen per week dus), weet ik nooit wie ik precies hoor. Behalve als ze de ander even noemen. Dat doen ze natuurlijk niet elke zin, wat het dan weer lastig maakt.
Maar ondanks dat je niet weet, wie nou wie is, blijft het een leuk stel. Nick en Simon vind ik (ja ja, jullie lezen het goed), ook een leuk stel.

Knuff M0n13k

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s