Persoonlijk

Waarom bloggen?

Tsja, waarom?

Voor diegene die mij kennen zal het vrij duidelijk zijn. Ik ben gek op schrijven. Of het om mijn mening gaat, de dagelijkse beslommeringen, gedichten, verhalen of mijn mening over actuele onderwerpen.
Er gaat zoveel om in mijn hoofd en de beste manier om die dingen er uit te krijgen is het op te schrijven.

Voorheen had ik via een andere site een blog. Hier ben ik om diverse redenen mee gestopt.
Toen ik een paar weken geleden een blog op WordPress ging volgen, kwam bij mij langzaam maar zeker weer ‘the urge’ om te schrijven boven drijven. De aanslagen in Parijs zorgden ervoor dat ik de daad bij het woord heb gevoegd en daadwerkelijk een pagina heb aangemaakt.

Maar waarom dan een blog en niet een lekker lange status op Facebook? Om de doodeenvoudige reden dat ik Facebook luchtig wil houden. Geen discussies over de diverse onderwerpen op mijn tijdlijn. Daarnaast kan men er voor kiezen om hier te gaan lezen, wanneer je iets op je tijdlijn zet, wordt het enigszins opgedrongen.

De ene week zal ik waarschijnlijk meer plaatsen dan de andere, maar ik zal proberen om zeer regelmatig mogelijk een blog te plaatsen. Bloggen doe ik om verschillende redenen. 1 ervan is (zoals hierboven staat) dat ik het schrijven erg leuk vind. Maar ook omdat het zo lekker therapeutisch werkt.

Voel je welkom om regelmatig te komen lezen. Voel je vrij om een reactie achter te laten of een like. (ja dat kan hier ook 😉 al heet het dan een waardering).

Knuff m0n13k

4 gedachten over “Waarom bloggen?”

  1. Jouw stukje over waarom bloggen geeft precies aan waarom ik ben gestart met mijn blog. Mooi verwoord! En bedankt voor je reactie bij mij 🙂

    Liefs MyNij83

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s